dissabte, 23 de juny de 2012

COMENÇA LA MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA!

El dissabte 30 de juny, a la ciutat de Lleida, arrencarà la Marxa cap a la Independència!

Des de les terres de ponent, es donarà el tret de sortida a centenars d’actes organitzats per les Assemblees territorials, comarcals i sectorials amb l’objectiu de fer arribar el projecte de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) a tots els racons del país.
La Marxa és la primera gran acció del full de ruta de l’ANC, cal aprofitar-la al màxim per a seguir construint la majoria social favorable a la independència i per a convocar tot el país a concentrar-se multitudinàriament a Barcelona el proper 11 de setembre. Ben aviat s’ha de poder celebrar una nova Diada Nacional: la del Dia de la Independència.
La concentració serà als Camps Elisis de Lleida, a les 7 de la tarda, des d’on arrencarà una marxa a peu fins a la Seu Vella on hi haurà moltes de les cares conegudes del país per llegir el manifest de la Marxa. També hi haurà les actuacions musicals del grup valencià Al Tall, dels osonencs Bonobos i la col·laboració de la lleidatana, Meritxell Gené.
Cal arrencar la Marxa amb bon peu, i no hi ha millor manera de fer-ho que celebrant junts l’acte d’inici amb qui la farà possible: Assemblees Territorials, comarcals, sectorials, socis i sòcies.
El campanar de la Seu Vella toca a sometent, dissabte 30 de juny, tots i totes a Lleida!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada